Monday, 6 June 2011

Layan Saje.. =)

Assalamualaikum..
hey you!... xde pape saje nak menyape... haaa.
sebenarnye nak citer pasal satu lagu ni..
aq memang minat giler ngan lagu ni...
walaupon jiwang.. janji boleh layan..
nak tau lagu ape? tngk sendiri vid ni.. =D

video

Lirik Baik Baik Sayang - Wali Band

Aku tak ingin kau menangis bersedih
Sudahi air mata darimu
Yang aku ingin arti hadir diriku
Kan menghapus dukamu sayang

Karna bagiku kau kehormatanku
Dengarkan dengakan aku

Reff:
Hanya satu pintaku untukmu dan hidupku
Baik baik sayang ada aku untukmu
Hanya satu pintaku disiang dan malammu
Baik baik sayang karna aku untukmu

Semua keinginan akan aku lakukan
Sekuat semampuku sayang
Karna bagiku kau kehormatanku
Dengarkan dengakan aku

Wednesday, 1 June 2011

Nothing to say...


Assalamualaikum..
sebnrnya aku tak tau nak bt ape ngn blog ni...
just explore mcm ne nk wat blog, pe kelebihan,ape best ny & mcm2 agy la...
sesekali tu usha2 blog org lain... haaa...
pelik je...
ok thats all... thank you.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...